Gebouwen, objecten, personen, verhalen, tradities, enz. Dat alles gekoppeld aan de kaart. Het unieke aan deze app is dat u zelf hoofdstukken/CHAPPters kunt aanmaken. Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat cultureel erfgoed in de breedste zin van het woord bewaard blijft en zichtbaar wordt voor een groot publiek.

CHAPPters bestaan uit teksten en foto’s waarbij de teksten in meerdere paragrafen kunnen worden gegroepeerd. Op die manier kan iedereen die deze gratis CHAPP download alle ingevoerde informatie raadplegen. De echte fans kunnen zelf  informatie toevoegen en beheren maar dan moet je, alweer gratis, een login verkregen hebben.

In opdracht van Jochems van Gelre BV heeft Ravelin de ontwikkeling van CHAPP gerealiseerd. CHAPP wordt ondersteund door Grade. Grade is een standaardoplossing (webgebaseerd) van Ravelin voor asset- en documentmanagement.

Simulator Screen Shot 08 Aug 2016 17.42.32Simulator Screen Shot 08 Aug 2016 19.11.41Simulator Screen Shot 08 Aug 2016 17.44.32Simulator Screen Shot 08 Aug 2016 17.43.16

Thans is CHAPP alleen voor iOS te downloaden. Het is gratis, klik HIER !

Als u deze informatie interessant vindt schrijft u zich dan ook in voor de Ravelin Nieuwsbrief. U krijgt dan meer en uitgebreidere informatie. Inschrijven doet u door de onderstaande knop te gebruiken.

Inschrijven voor de Ravelin Nieuwsbrief