Gebouwen, objecten, personen, verhalen, tradities, enz. Dat alles gekoppeld aan de kaart. Het unieke aan deze app is dat u zelf hoofdstukken/CHAPPters kunt aanmaken. Op deze manier zorgen we er gezamenlijk voor dat cultureel erfgoed in de breedste zin van het woord bewaard blijft en zichtbaar wordt voor een groot publiek.

CHAPPters bestaan uit teksten en foto’s waarbij de teksten in meerdere paragrafen kunnen worden gegroepeerd. Op die manier kan iedereen die deze gratis CHAPP download alle ingevoerde informatie raadplegen. De echte fans kunnen zelf  informatie toevoegen en beheren maar dan moet je, alweer gratis, een login verkregen hebben.

In opdracht van Jochems van Gelre BV heeft Ravelin de ontwikkeling van CHAPP gerealiseerd. CHAPP wordt ondersteund door Grade. Grade is een standaardoplossing (webgebaseerd) van Ravelin voor asset- en documentmanagement.

Binnenkort komt een nieuwe versie met een verbeterde login en password reset!

Daarna: De daaraanvolgende versie zal worden voorzien van de mogelijkheid om een EIGEN WERELD te maken die niet openbaar is. In je eigen wereld kun je bijvoorbeeld je vakantiereizen vastleggen, locaties van bijzondere planten of wat dan ook. Elke CHAPPter kun je voorzien van je eigen verhaal. Alle eigen CHAPPters kunnen in groepen worden opgeslagen. Zo vind je alles gemakkelijk terug en kun je van een belevenis een verhaal maken. Natuurlijk kunnen er foto’s vanuit CHAPP worden gemaakt welke worden opgeslagen in de geopende CHAPPter. Ook reeds gemaakte foto’s kunnen worden toegevoegd!!

Download in de App Store

Scan met jouw iPhone deze code om direct CHAPP te downloaden en te installeren

Ontdek het op Google Play

Scan met jouw Android smartphone deze code om CHAPP te downloaden en te installeren