CableConnect

Bekabeling is voor veel organisaties de zwakste schakel in de keten. Vaak komt dit door een gebrek aan inzicht. Met CableConnect kunt u schema’s uitwerken voor kabelsystemen. Hiermee weet u precies hoe u kabelsystemen efficiënt kunt aanleggen en managen. Bekabeling is zo niet langer meer de zwakste maar de sterkste schakel in de keten. Alle bedrijfsprocessen worden hiermee naar een hoger level getild. Zo haalt u optimaal waarde uit uw assets!

Fouten signaleren en efficiënt werken

Door de structuren vooraf intelligent uit te tekenen wordt snel inzichtelijk welke kabels, aansluitingen, apparaten en verbindingscomponenten er zijn. Vervolgens kunnen aan al deze onderdelen informatie en specificaties gekoppeld worden. Met het tekenen van een schema kunt u eventuele fouten vooraf signaleren. Ook wordt duidelijk welke kabels er nodig zijn en welke lengtes, aansluitingen en connectoren ze moeten hebben. Zo is het mogelijk om efficiënt te werken en kunt u vooraf de juiste middelen bepalen en aanschaffen.

Add-on MS Visio

CableConnect is een add-on van MS Visio, een programma voor het tekenen van schema’s. Met onze software is het mogelijk om een schema in meerdere tekeningen uit te werken. De verschillende tekeningen blijven vervolgens onderling met elkaar communiceren. Hierdoor worden aanpassingen op de juiste manier doorgevoerd en blijft de uitwerking van het kabelsysteem betrouwbaar.

Voordelen CableConnect

  • Inzicht in bekabeling
  • Fouten vooraf signaleren
  • Kabelsystemen efficiënter managen en aanleggen
  • Add-on MS Visio