Vacature: Leergierige Software Engineer

Speelveld

Veelal industriële klanten, oplossingen op basis van MS Azure, DevOps (VSTS), C#, .NET, Razor, JavaScript, MVC, MS SQL. Redelijke kennis van iOS en Android is nuttig.

Je karakter

Je doel is kwaliteit en brede kennis. Domeinkennis op het gebied van de klanten is een bijzondere een uitdaging voor je. Je begrijpt dat kennis van IT-platforms en tools heel belangrijk is maar je wilt meer bieden dan dat alleen. De dynamiek van het ‘bedrijf’ van onze gewaardeerde opdrachtgevers geeft je energie om resultaten te boeken. Hun succes is het jouwe. Je streeft geen oplossingen na zonder continuïteit. Jouw oplossingen bieden perspectief op verdere ontwikkeling en zijn geen korte termijn pleisters. Je denkt mee over de uitdagingen die onze opdrachtgevers hebben. Dit alles doe je in teamverband en niet solistisch. Open, soms kwetsbaar, maar vooral eerlijk en naar vermogen doortastend.

De uitdaging

Wij werken vooral voor de grote industriële ondernemingen. Soms hele specifieke projecten, soms het in licentie leveren van eigen standaardomgevingen. Dat doen wij al meer dan 25 jaar en beseffen nu dat het tijd wordt voor een nieuwe generatie. Jonge, ondernemingsgezinde medewerkers willen wij graag als verfrissende kracht de uitdaging geven hun rol te gaan spelen binnen Ravelin. Bij ons geen specialisme op alleen maar een specifieke discipline van het IT-domein. Nee, het hele aan de orde gekomen palet van kennis en vaardigheden moet je eventueel in de loop van jaren bekend zijn geworden en deels zijn gaan beheersen. Uiteraard hebben we ook nu binnen ons team medewerkers met hun eigen specifieke expertise. Bij ons krijg de kans jezelf te zijn en je ontwikkelen in de richting die het best bij je past.

Wie zijn wij?

Ravelin B.V. Een kleine organisatie van 5 personen (+ een aantal gelieerde business partners) maar nu gericht op een verdubbeling. Daarnaast hebben wij een business-partner in Roemenië die voor ons de grotere of zeer specialistische werkzaamheden verricht. Maar ook de mensen daar staan altijd onder onze directe leiding. Wij werken allen vanuit huis en dat kent bijzondere spelregels. Wij hebben vrijwel elke ochtend om 9 uur een stand-up meeting middels Skype. Overdag is er regelmatig 1:1 Skypeoverleg, zeker bij grote uitdagingen. Afhankelijk van behoefte en noodzaak betrekken we af en toe een gehuurde board-room in een plaats naar keuze om daar als team een dag samen te werken, te lunchen en persoonlijk contact te versterken. Denk aan 1x per maand maar zo nodig vaker.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris dat afhankelijk van je ontwikkeling in kennis, vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel meegroeit.
 • Een uitgelezen kans om te groeien in een brede rol die door professionaliteit en innovatie wordt gekenmerkt.
 • Niet alleen maar in opdracht uitvoeren van werkzaamheden maar het actief en innovatief oplossingsgericht meedenken wordt gewaardeerd en aangemoedigd.
 • Een full-time baan (40 uur/week). Iets minder is bespreekbaar.
 • Werken vanuit huis dus weinig reistijd en in overleg veel flexibiliteit.
 • Opleiding gaat vooral via Pluralsight maar er is ook de gelegenheid voor specifieke workshops, congressen en beurzen.

Wat vragen wij?

 • Kennis van tenminste een deel van de in -Speelveld- genoemde omgevingen
 • De bereidheid om deze kennis verder uit te breiden
 • Flexibiliteit, creativiteit en openheid
 • Verantwoordelijkheidsgevoel dat past bij het werken voor grote industriële ondernemingen
 • HBO werk- en denkniveau, of hoger
 • Aantoonbare IT-opleiding
 • Vaktechnische opleiding of serieuze belangstelling is een voordeel (werktuigbouw, elektrotechniek, etc.)
 • Kennis van ontwikkeling op basis van mobiele applicaties is aan aanvullend voordeel
 • Je woonplaats is minder relevant maar omwille van bereikbaarheid hebben de oostelijke en noordelijke provincies een lichte voorkeur.